botsing bij Rijen

Enorme ravage na botsing trein met auto bij Rijen

De auto raakte bij de botsing volledig vernield. AS Media

Een passagierstrein is in het Brabantse Rijen rond 13.40 uur in botsing gekomen met een personenauto. De auto was op de overweg stilgevallen. In de trein zaten zo’n 350 passagiers, niemand raakte gewond, meldt de politie. De inzittenden van de auto konden net op tijd, maar heelhuids het voertuig verlaten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Enorme ravage na botsing trein met auto bij Rijen”

A C F Sierts|30.12.23|16:24

Zouden ProRail en Ministerie nu dan toch eindelijk eens gaan inzien hoe cruciaal een ruime voorsignalering en remote-overweg-camera-bewaking is ? Bij bruggen doodnormaal, bij spoorkruisingen iets wat ProRail juist uitfaseert…

Marc Busio|31.12.23|11:10

Terecht dus dat ze daar binnenkort gaan beginnen aan de bouw van een tunnel. Even verderop aan de Oosterhoutseweg is er al bijna een klaar en die zal deze zomer al in gebruik genomen kunnen gaan worden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enorme ravage na botsing trein met auto bij Rijen | SpoorPro.nl
botsing bij Rijen

Enorme ravage na botsing trein met auto bij Rijen

De auto raakte bij de botsing volledig vernield. AS Media

Een passagierstrein is in het Brabantse Rijen rond 13.40 uur in botsing gekomen met een personenauto. De auto was op de overweg stilgevallen. In de trein zaten zo’n 350 passagiers, niemand raakte gewond, meldt de politie. De inzittenden van de auto konden net op tijd, maar heelhuids het voertuig verlaten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Enorme ravage na botsing trein met auto bij Rijen”

A C F Sierts|30.12.23|16:24

Zouden ProRail en Ministerie nu dan toch eindelijk eens gaan inzien hoe cruciaal een ruime voorsignalering en remote-overweg-camera-bewaking is ? Bij bruggen doodnormaal, bij spoorkruisingen iets wat ProRail juist uitfaseert…

Marc Busio|31.12.23|11:10

Terecht dus dat ze daar binnenkort gaan beginnen aan de bouw van een tunnel. Even verderop aan de Oosterhoutseweg is er al bijna een klaar en die zal deze zomer al in gebruik genomen kunnen gaan worden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.