Schiphol

Treinverkeer rond Schiphol ontregeld, komt langzaam weer op gang

Station Schiphol Airport. NS

Er is een oplossing gevonden voor de storing die het treinverkeer van en naar Schiphol tijdens de spits heeft platgelegd, laten ProRail en een woordvoerder van NS weten. Daardoor kunnen rond 18.00 uur de sprinters van en naar de luchthaven weer rijden. Maar omdat Schiphol een druk knooppunt is en de storing nog niet volledig is verholpen, kan het treinverkeer nog wel “rommelig” verlopen, zegt NS.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

2 reacties op “Treinverkeer rond Schiphol ontregeld, komt langzaam weer op gang”

A C F Sierts|03.10.23|19:27

Alweer…

Pat Rick|05.10.23|13:33

@ A C F Sierts: inderdaad. Is men van plan om deze Achilleshiel nog jarenlang zo kwetsbaar te laten? Men zou zsm dit moeten verbeteren en de N/Z-lijn doortrekken (niet wachten tot na 2030). Zelfs op Zaventem wil men niet alleen afhankelijk zijn van de trein, maar krijgt de luchthaven nu ook een Belgische metro, i.e. tramverbinding met het centrum. Zijn de Belgen nu zo slim, of is Nederland …?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverkeer rond Schiphol ontregeld, komt langzaam weer op gang | SpoorPro.nl
Schiphol

Treinverkeer rond Schiphol ontregeld, komt langzaam weer op gang

Door een spoorstaafbreuk is het treinverkeer van en naar Schiphol Airport ontregeld. NS

Er is een oplossing gevonden voor de storing die het treinverkeer van en naar Schiphol tijdens de spits heeft platgelegd, laten ProRail en een woordvoerder van NS weten. Daardoor kunnen rond 18.00 uur de sprinters van en naar de luchthaven weer rijden. Maar omdat Schiphol een druk knooppunt is en de storing nog niet volledig is verholpen, kan het treinverkeer nog wel “rommelig” verlopen, zegt NS.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

2 reacties op “Treinverkeer rond Schiphol ontregeld, komt langzaam weer op gang”

A C F Sierts|03.10.23|19:27

Alweer…

Pat Rick|05.10.23|13:33

@ A C F Sierts: inderdaad. Is men van plan om deze Achilleshiel nog jarenlang zo kwetsbaar te laten? Men zou zsm dit moeten verbeteren en de N/Z-lijn doortrekken (niet wachten tot na 2030). Zelfs op Zaventem wil men niet alleen afhankelijk zijn van de trein, maar krijgt de luchthaven nu ook een Belgische metro, i.e. tramverbinding met het centrum. Zijn de Belgen nu zo slim, of is Nederland …?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.