Nieuwjaarsspecial

De SpoorPro redactie heeft teruggeblikt op 2021! Door het jaar heeft de redactie van SpoorPro vele mooie artikelen en interviews geschreven. We hebben de meest toonaangevende interviews van 2021 met experts in de spoorsector voor je op een rijtje gezet in een digitaal magazine.

2021 was een jaar van uitdagingen. Een jaar waarin hybride werken het nieuwe normaal werd. En bijeenkomsten en netwerken tochvooral online plaatsvonden. 2021 vroeg wat van de flexibiliteit van mensen, maar ook wat van de inventiviteit.

De spoorsector had te maken met teruglopende reizigersaantallen vanwege steeds strenger wordende coronamaatregelen in de verschillende ‘golven’. Maar het is ook het jaar van de klimaatconferentie, waar werd gezegd dat het ‘vijf voor twaalf’ is al het gaat om het klimaat. Goed nieuws voor de sector, want met deze klimaatdoelen heeft internationaal treinreizen een vlucht genomen.

In het magazine vind je onder andere een interview met Directeur Verkeersleiding ProRail Hans Smits over de uitvallende treinen, het ziekteverzuim en de hoge werkdruk onder treinverkeersleiders. Het verhaal van Sander Boekee, Business Unit Manager Rail en Stations Bij Sweco over de veranderde aanpak van leiderschap door de coronacrisis. De inspirerende visie van Frank Strik, Managing Director Service bij Alstom. En komt Pilz-topman Jan Tournois aan het woord over de technologische innovaties en zijn visie op innoveren.

Gratis download magazine

Benieuwd naar deze en meer interviews uit 2021? Download het magazine gratis door onderstaand formulier in te vullen:

SpoorPro abonnement

Wil jij dit soort magazines automatisch in je mailbox ontvangen en onbeperkt toegang krijgen op de artikelen op SpoorPro? Word dan SpoorPro Premium abonnee.