Desiro-trein, NMBS, spoorlijn Mol-Herentals

Man komt onder trein terecht in Brussel en overlijdt

In het treinstation Brussel-Luxemburg is op 24 december een man om het leven gekomen nadat hij onder een trein terechtkwam. Dat melden diverse Belgische media.

Een parketwoordvoerster maakte bekend dat een eerste onderzoek uitwijst dat de man onder invloed van alcohol was en na een aanvaring met een treinbegeleider uit de trein is gezet. De man zou daarna aan de buitenkant op de ramen hebben geslagen, terwijl de trein ging rijden. Hij viel daarbij en kwam onder de trein terecht.

Onderzoek

Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. Het Brusselse parket doet onderzoek naar hoe het ongeluk kon gebeuren. Volgens het Laatste Nieuws is het slachtoffer de 37-jarige voetballer Lionel Viola.

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Man komt onder trein terecht in Brussel en overlijdt”

Treinweb|02.01.20|16:16

Triest nieuws. Die Lionel Viola lijkt mij een raadsel. Hoe kan hij dan zo stom dronken onder een trein komen? Hij speelde toen bij Anderlecht of hij was jeugdtrainer. Zo zie je maar weer dat alcohol slecht voor je gezondheid is……Gelukkig drink ik haast geen alcohol.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.