Persoon belandt onder trein in Zuidhorn, foto: Venema Media

Persoon komt om bij aanrijding met trein in Zuidhorn

Op het station in Zuidhorn is dinsdagmiddag rond 13.00 uur een persoon onder een passagierstrein van Arriva terechtgekomen en overleden. Volgens omstanders wilde de persoon het spoor oversteken om een trein te halen.

Het ongeluk gebeurde rond een uur. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen direct ter plaatse. De politie Groningen meldde rond twee uur dat het slachtoffer aan de verwondingen is overleden. De politie doet onderzoek naar het voorval. Omstanders die daar behoefte aan hebben, worden opgevangen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.