Hollandse Hoogte /AP: Tim K. Jensen

Aantal doden treinongeluk Denemarken gestegen naar acht

People walk near damaged cargo compartments on a train parked near the Storebaelt bridge, near Nyborg in Denmark, Wednesday, Jan. 2, 2019. Danish police say several people have been killed in a train accident on a bridge linking the central islands of Zealand and Funen. Police did not provide further details about those killed or the number of people injured in Wednesday's incident, which took place about 8 a.m. local time. Danish media reported that a tarpaulin on a freight train hit a passenger train going in the opposite direction, prompting it to brake suddenly. (Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix via AP)

Het dodental van het treinongeluk dat woensdagochtend plaatsvond in Denemarken is verder opgelopen. Er zijn acht mensen bij de ramp omgekomen in plaats van zes, zoals in eerste instantie bekend gemaakt was. Bij nader onderzoek van de passagierstrein vond de politie nog eens twee dodelijke slachtoffers.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aantal doden treinongeluk Denemarken gestegen naar acht | SpoorPro.nl
Hollandse Hoogte /AP: Tim K. Jensen

Aantal doden treinongeluk Denemarken gestegen naar acht

People walk near damaged cargo compartments on a train parked near the Storebaelt bridge, near Nyborg in Denmark, Wednesday, Jan. 2, 2019. Danish police say several people have been killed in a train accident on a bridge linking the central islands of Zealand and Funen. Police did not provide further details about those killed or the number of people injured in Wednesday's incident, which took place about 8 a.m. local time. Danish media reported that a tarpaulin on a freight train hit a passenger train going in the opposite direction, prompting it to brake suddenly. (Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix via AP)

Het dodental van het treinongeluk dat woensdagochtend plaatsvond in Denemarken is verder opgelopen. Er zijn acht mensen bij de ramp omgekomen in plaats van zes, zoals in eerste instantie bekend gemaakt was. Bij nader onderzoek van de passagierstrein vond de politie nog eens twee dodelijke slachtoffers.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.