Andreaskruis spoorwegovergang

Personenauto botst op goederentrein in Bunnik

Een automobilist uit Houten is maandagochtend met zijn auto op een goederentrein in Bunnik gebotst. De 60-jarige man moest uit zijn totaal vernielde auto worden bevrijd. De machinist van de goederentrein bleef ongedeerd.

Agenten kregen rond 11.30 uur een melding van een aanrijding op de spoorwegovergang van de Groeneweg. Zij troffen bij de spoorwegovergang een vernielde personenauto aan waar de Houtenaar in bekneld zat. De brandweer bevrijdde de man. Daarna is hij met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

Het is onbekend hoe de automobilist er aan toe is. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Het treinverkeer tussen Utrecht en Driebergen-Zeist is tot het einde van de middag verstoord geweest.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.