ProMedia TVM

ProMedia neemt uitgeverij Transport Vakmedia over

Arie van Dijk en Wouters Sanders ProMedia

ProMedia Group, de business-to-business uitgeverij voor transport, logistiek en mobiliteit, neemt Transport Vakmedia over. Met deze overname komen de titels Transport & Logistiek en Routiers in handen van de Rotterdamse uitgever. ProMedia geeft circa twintig titels uit, waaronder SpoorPro.nl, RailTech.com, RailFreight.com en Mobiliteit.nl

“We zijn verheugd om de titels van Transport Vakmedia bij ProMedia Group te mogen verwelkomen. Dit is de vierde overname voor ProMedia dit jaar. Zo versterken wij onze positie in de markt en blijven we ons inzetten om de markt vooruit te helpen,” aldus Arie van Dijk, CEO van ProMedia Group.

De toevoeging van Transport & Logistiek en Routiers aan het portfolio zal het bereik in de sector wegvervoer aanzienlijk vergroten. Waar Transport & Logistiek zich met name richt op managementniveau, focust Routiers zich vooral op de operationele kant, met name op chauffeurs. De titels blijven zelfstandig en waar nodig zal het redactieteam worden uitgebreid.

Modaliteitswaaier compleet

“ProMedia is uitgever van veel titels in de transport, logistiek en mobiliteit. Transport & Logistiek en Routiers zijn een sterke aanvulling voor ons bereik in het wegvervoer. De wortels van deze titels voeren decennia terug. “En wij zien ernaar uit deze de komende jaren verder uit te bouwen met vakinformatie en evenementen.” aldus van Dijk.

Lees ook:

Auteur: Redactie SpoorPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProMedia neemt uitgeverij Transport Vakmedia over | SpoorPro.nl
ProMedia TVM

ProMedia neemt uitgeverij Transport Vakmedia over

Arie van Dijk en Wouters Sanders ProMedia

ProMedia Group, de business-to-business uitgeverij voor transport, logistiek en mobiliteit, neemt Transport Vakmedia over. Met deze overname komen de titels Transport & Logistiek en Routiers in handen van de Rotterdamse uitgever. ProMedia geeft circa twintig titels uit, waaronder SpoorPro.nl, RailTech.com, RailFreight.com en Mobiliteit.nl

“We zijn verheugd om de titels van Transport Vakmedia bij ProMedia Group te mogen verwelkomen. Dit is de vierde overname voor ProMedia dit jaar. Zo versterken wij onze positie in de markt en blijven we ons inzetten om de markt vooruit te helpen,” aldus Arie van Dijk, CEO van ProMedia Group.

De toevoeging van Transport & Logistiek en Routiers aan het portfolio zal het bereik in de sector wegvervoer aanzienlijk vergroten. Waar Transport & Logistiek zich met name richt op managementniveau, focust Routiers zich vooral op de operationele kant, met name op chauffeurs. De titels blijven zelfstandig en waar nodig zal het redactieteam worden uitgebreid.

Modaliteitswaaier compleet

“ProMedia is uitgever van veel titels in de transport, logistiek en mobiliteit. Transport & Logistiek en Routiers zijn een sterke aanvulling voor ons bereik in het wegvervoer. De wortels van deze titels voeren decennia terug. “En wij zien ernaar uit deze de komende jaren verder uit te bouwen met vakinformatie en evenementen.” aldus van Dijk.

Lees ook:

Auteur: Redactie SpoorPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.