Gloednieuw station Ede-Wageningen vaak onvoldoende toegankelijk

Station Ede-Wageningen
Op station Ede-Wageningen zijn alleen opgaande roltrappen INTREEGUE Photography/Shutterstock

Het is niet goed gesteld met de toegankelijkheid op Ede-Wageningen. Dat schrijft nieuwsplatform Ede Stad. De liften en roltrappen op het recent geopende station kregen de afgelopen maanden regelmatig te maken met storingen. Onder andere een verkeerd functionerend onderdeel en wateroverlast zorgden voor problemen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

1 reactie op “Gloednieuw station Ede-Wageningen vaak onvoldoende toegankelijk”

Illya Vaes|24.06.24|18:18

Tsja… als wekenlang zowel roltrap als lift naar (en deels van) sporen 3 en 4 het tegelijk niet doen, dan is “alles is wel eens defect” wel wat erg makkelijk gezegd (accepteert men dat bij de eigen auto?).
Dat beiden aan dezelfde zijde van het perron zijn, is gewoon een oenige keuze want de capaciteit van een lift is verwaarloosbaar, dus iedereen weer (op een daar smaller perron) naar de enkele trap omlopen – op een station dat in een “Programma Hoogfrequent Spoor” verbinding ligt!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gloednieuw station Ede-Wageningen vaak onvoldoende toegankelijk | SpoorPro.nl

Gloednieuw station Ede-Wageningen vaak onvoldoende toegankelijk

Station Ede-Wageningen
Op station Ede-Wageningen zijn alleen opgaande roltrappen INTREEGUE Photography/Shutterstock

Het is niet goed gesteld met de toegankelijkheid op Ede-Wageningen. Dat schrijft nieuwsplatform Ede Stad. De liften en roltrappen op het recent geopende station kregen de afgelopen maanden regelmatig te maken met storingen. Onder andere een verkeerd functionerend onderdeel en wateroverlast zorgden voor problemen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

1 reactie op “Gloednieuw station Ede-Wageningen vaak onvoldoende toegankelijk”

Illya Vaes|24.06.24|18:18

Tsja… als wekenlang zowel roltrap als lift naar (en deels van) sporen 3 en 4 het tegelijk niet doen, dan is “alles is wel eens defect” wel wat erg makkelijk gezegd (accepteert men dat bij de eigen auto?).
Dat beiden aan dezelfde zijde van het perron zijn, is gewoon een oenige keuze want de capaciteit van een lift is verwaarloosbaar, dus iedereen weer (op een daar smaller perron) naar de enkele trap omlopen – op een station dat in een “Programma Hoogfrequent Spoor” verbinding ligt!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.