Ben jij er als spoorprofessional morgen ook bij op de Dag van de Infra?

Werkzaamheden spoorzone Amsterdam Zuid
Bouwen aan spoor, weg en water. Hoe krijgen we duurzaam bouwen voor elkaar? 2023, ProMedia

Over minder dan 24 uur organiseert SpoorPro, in samenwerking met zusterpublicatie Infrasite, de allereerste editie van de Dag van de Infra. Op dinsdag 23 mei komen bouwers en beheerders van de Nederlandse infrastructuur samen in de Doelen in Rotterdam. Het is nog mogelijk om één van de laatste tickets te reserveren.

Centrale thema’s tijdens de Dag van de Infra ’23 zijn de stikstofproblematiek, duurzaam en circulair werken en het personeelstekort in de sector. SpoorPro heeft een mooi programma samengesteld met interessante sprekers die vanuit hun praktijkervaring de nodige kennis zullen delen. Tijdens de lunch, koffiepauzes en netwerkborrel komen opdrachtgevers en opdrachtnemers bijeen en is er uitgebreid gelegenheid om met elkaar bij te praten.

De Dag van de Infra vindt plaats in De Doelen, een evenementenlocatie vlakbij Rotterdam Centraal. De dag is onderverdeeld in lezingen, debatten en netwerkmomenten. Onder anderen Philip van Nieuwenhuizen (MKB Infra), milieurechtdeskundige mr Annelies Freriks, BBB-fractielid Henny Verhoeven, Riet Schroven, Reinout Wissenburg en Katja Nelissen van ProRail, Aad Onderwater (Strukton Rail Equipment), Mark Bakker (Directeur Dura Vermeer), Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland) en Henri Jansen (Bestuurder FNV Spoor) zullen in Rotterdam acte de présence geven. Het volledige programma met sprekers kun je hier vinden.

Er zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij wanneer je deze goedgevulde en inspirerende dag in Rotterdam niet wilt missen. Via deze link zijn de laatste tickets te registreren. Hopelijk treffen we elkaar morgen tijdens de Dag van de Infra ’23!

Lees ook:

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ben jij er als spoorprofessional morgen ook bij op de Dag van de Infra? | SpoorPro.nl

Ben jij er als spoorprofessional morgen ook bij op de Dag van de Infra?

Werkzaamheden spoorzone Amsterdam Zuid
Bouwen aan spoor, weg en water. Hoe krijgen we duurzaam bouwen voor elkaar? 2023, ProMedia

Over minder dan 24 uur organiseert SpoorPro, in samenwerking met zusterpublicatie Infrasite, de allereerste editie van de Dag van de Infra. Op dinsdag 23 mei komen bouwers en beheerders van de Nederlandse infrastructuur samen in de Doelen in Rotterdam. Het is nog mogelijk om één van de laatste tickets te reserveren.

Centrale thema’s tijdens de Dag van de Infra ’23 zijn de stikstofproblematiek, duurzaam en circulair werken en het personeelstekort in de sector. SpoorPro heeft een mooi programma samengesteld met interessante sprekers die vanuit hun praktijkervaring de nodige kennis zullen delen. Tijdens de lunch, koffiepauzes en netwerkborrel komen opdrachtgevers en opdrachtnemers bijeen en is er uitgebreid gelegenheid om met elkaar bij te praten.

De Dag van de Infra vindt plaats in De Doelen, een evenementenlocatie vlakbij Rotterdam Centraal. De dag is onderverdeeld in lezingen, debatten en netwerkmomenten. Onder anderen Philip van Nieuwenhuizen (MKB Infra), milieurechtdeskundige mr Annelies Freriks, BBB-fractielid Henny Verhoeven, Riet Schroven, Reinout Wissenburg en Katja Nelissen van ProRail, Aad Onderwater (Strukton Rail Equipment), Mark Bakker (Directeur Dura Vermeer), Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland) en Henri Jansen (Bestuurder FNV Spoor) zullen in Rotterdam acte de présence geven. Het volledige programma met sprekers kun je hier vinden.

Er zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij wanneer je deze goedgevulde en inspirerende dag in Rotterdam niet wilt missen. Via deze link zijn de laatste tickets te registreren. Hopelijk treffen we elkaar morgen tijdens de Dag van de Infra ’23!

Lees ook:

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.