RET begint bijna aan vervanging tramspoor op Rotterdamse verkeersader

Roseknoop
De Roseknoop in Rotterdam wordt voor de duur van anderhalf jaar gerenoveerd. Bij het knoopunt komen de 2e Rosestraat, Beijerlandselaan, Laan op Zuid en het Varkenoordse Viaduct samen. Killian Lindenburg / MediaTV

Vanaf maandag 1 mei wordt in Rotterdam begonnen aan de tweede fase van de bouwwerkzaamheden op de Roseknoop. RET begint vanaf dat moment met het vervangen van het tramspoor op één van de drukste verkeersaders van de stad. Het opnieuw inrichten van het spoor duurt naar verwachting tot 1 november 2023.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.