Conclusion ForeyeT gaat door met onderhoud reisinformatieschermen ProRail

2022, Conclusion ForeyeT

Conclusion ForeyeT heeft de aanbesteding gewonnen voor het beheer en onderhoud van de 3.500 reisinformatieschermen van ProRail in Nederland. Daarnaast is het contract voor de onderhoud van de stationsklokken verlengd.

De specialist in reisinformatiesystemen gaat met de recente gunning verder waar het gebleven was, aangezien het de afgelopen tien jaar ook al verantwoordelijk was voor het onderhoud van de schermen. Het nieuwe contract is voor een periode van maximaal acht jaar.

Conclusion ForeyeT gaat onder meer aan de slag met het opwaarderen van de hardware en het uitrollen van glasvezel en 4G. Daarmee moet het risico op storingen verkleind worden. Tevens wil het bedrijf werk maken van snellere software-updates, zodat het systeem up-to-date en toekomstbestendig blijft.

“Wij zorgen dat alle hardware en software doorlopend online is. Dit lukt ons onder meer door strakke functiehersteltijden, correctief en preventief onderhoud, goed reserveonderdelenmanagement en lifecyclemanagement van de hardware”, zegt Conclusion ForeyeT-directeur Martijn Danse over de werkzaamheden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.