ProRail trekt aanbestedingsprocedure Maaslijn in

De oorlog in Oekraïne, stijgende grondstofprijzen en de gevolgen van de coronapandemie zorgen ervoor dat de elektrificatie van de Maaslijn (Roermond-Nijmegen) vertraging oploopt. ProRail heeft daarop besloten om de aanbestedingsprocedure in te trekken. Het was de bedoeling dat het spoorwegtraject voor eind december 2024 geëlektrificeerd zou zijn.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

1 reactie op “ProRail trekt aanbestedingsprocedure Maaslijn in”

Marc Busio|25.04.22|11:31

Goed nieuws! Hopelijk komt van uitstel afstel. Dit project was namelijk al jarenlang financieel volledig uit de hand aan het lopen en hier kan dan ook veel geld en ellende uitgespaard worden. Dit regionale lijntje is die vele honderden miljoenen euro’s niet waard.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail trekt aanbestedingsprocedure Maaslijn in | SpoorPro.nl

ProRail trekt aanbestedingsprocedure Maaslijn in

De oorlog in Oekraïne, stijgende grondstofprijzen en de gevolgen van de coronapandemie zorgen ervoor dat de elektrificatie van de Maaslijn (Roermond-Nijmegen) vertraging oploopt. ProRail heeft daarop besloten om de aanbestedingsprocedure in te trekken. Het was de bedoeling dat het spoorwegtraject voor eind december 2024 geëlektrificeerd zou zijn.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

1 reactie op “ProRail trekt aanbestedingsprocedure Maaslijn in”

Marc Busio|25.04.22|11:31

Goed nieuws! Hopelijk komt van uitstel afstel. Dit project was namelijk al jarenlang financieel volledig uit de hand aan het lopen en hier kan dan ook veel geld en ellende uitgespaard worden. Dit regionale lijntje is die vele honderden miljoenen euro’s niet waard.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.