Lineas-Frank_Berweger-Director_of_Sales

Frank Berweger nieuwe sales director bij Lineas

Spoorgoederenvervoerder Lineas benoemde onlangs Frank Berweger als director of sales. Hij volgt Matthias Herrebosch op die na 13 jaar Lineas heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging buiten de spoorsector.

Frank Berweger was het grootste deel van zijn loopbaan actief in de transport- en luchtvaartsector. Zo was hij de voorbije zeven jaar Vice President Sales The Americas bij Lufthansa Technik. Eerder bekleedde hij senior managementfuncties bij Expeditors International en Lufthansa Cargo in Europa, Afrika en Azië.

Berweger werd geboren in Duitsland, maar groeide op in België. Hij spreekt naast Duits, ook Nederlands, Frans en Engels en behaalde een diploma in Business Administration aan de Universiteit van Hamburg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Frank Berweger nieuwe sales director bij Lineas | SpoorPro.nl
Lineas-Frank_Berweger-Director_of_Sales

Frank Berweger nieuwe sales director bij Lineas

Spoorgoederenvervoerder Lineas benoemde onlangs Frank Berweger als director of sales. Hij volgt Matthias Herrebosch op die na 13 jaar Lineas heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging buiten de spoorsector.

Frank Berweger was het grootste deel van zijn loopbaan actief in de transport- en luchtvaartsector. Zo was hij de voorbije zeven jaar Vice President Sales The Americas bij Lufthansa Technik. Eerder bekleedde hij senior managementfuncties bij Expeditors International en Lufthansa Cargo in Europa, Afrika en Azië.

Berweger werd geboren in Duitsland, maar groeide op in België. Hij spreekt naast Duits, ook Nederlands, Frans en Engels en behaalde een diploma in Business Administration aan de Universiteit van Hamburg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.