Zo werkt digitaal netwerken tijdens RailTech Europe

Dual Inventive op RailTech Europe 2017

Een belangrijk onderdeel van ieder vakevenement is netwerken. Zo ook op RailTech Europe 2021. Zeker in deze corona-tijden kijkt iedereen er naar uit om weer vakgenoten te ontmoeten om de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen te bespreken. RailTech Europe 2021 biedt hiervoor een oplossing met de inzet van een platform dat volledig is ingericht op online netwerken.

In onderstaande video leggen Rob Vos en Majorie van Leijen van beursorganisatie ProMedia Group uit hoe het werkt:

Tijdens RailTech Europe (30 maart tot en met 1 april 2021) zijn er verschillende mogelijkheden om nieuwe of bestaande zakenrelaties te ontmoeten.

-Relevante matchmaking: deelnemers kunnen zelf de bedrijven, organisaties en overheden selecteren met wie ze een-op-een verder willen praten. Aan de hand van deze selectie worden zij u gematcht met andere professionals. Het platform waar het evenement plaatsvindt wordt een paar dagen voor het congres geopend. Op deze manier is het mogelijk om te netwerken voordat het evenement begint;

-Ontmoetingsmogelijkheden via de chat en videobellen: Zeker in deze tijden zijn persoonlijke ontmoetingen waardevol. Tijdens RailTech Europe 2021 is er de mogelijkheid om andere professionals een-op-een te ontmoeten.

Tijdens het evenement kunnen deelnemers via de video- en chatfunctie bijeenkomsten plannen met andere branchegenoten en partners. Er zal ook een publieke chatfunctie zijn tijdens het gehele evenement.

-Interactieve netwerksessies rond bepaalde onderwerpen maken ook deel uit van RailTech Europe. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om in verschillende netwerkruimtes in contact te komen met andere professionals.

Wie kunt u ontmoeten?

Al meer dan 1.000 internationale organisaties nemen deel aan het evenement en bijna 4.000 professionals schreven zich tot nu toe in. Kijk hier wie er deelnemen. Maak gebruik van de kans om collega’s uit de spoorsector  te ontmoeten en registreer hier voor een gratis ticket.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zo werkt digitaal netwerken tijdens RailTech Europe | SpoorPro.nl

Zo werkt digitaal netwerken tijdens RailTech Europe

Dual Inventive op RailTech Europe 2017

Een belangrijk onderdeel van ieder vakevenement is netwerken. Zo ook op RailTech Europe 2021. Zeker in deze corona-tijden kijkt iedereen er naar uit om weer vakgenoten te ontmoeten om de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen te bespreken. RailTech Europe 2021 biedt hiervoor een oplossing met de inzet van een platform dat volledig is ingericht op online netwerken.

In onderstaande video leggen Rob Vos en Majorie van Leijen van beursorganisatie ProMedia Group uit hoe het werkt:

Tijdens RailTech Europe (30 maart tot en met 1 april 2021) zijn er verschillende mogelijkheden om nieuwe of bestaande zakenrelaties te ontmoeten.

-Relevante matchmaking: deelnemers kunnen zelf de bedrijven, organisaties en overheden selecteren met wie ze een-op-een verder willen praten. Aan de hand van deze selectie worden zij u gematcht met andere professionals. Het platform waar het evenement plaatsvindt wordt een paar dagen voor het congres geopend. Op deze manier is het mogelijk om te netwerken voordat het evenement begint;

-Ontmoetingsmogelijkheden via de chat en videobellen: Zeker in deze tijden zijn persoonlijke ontmoetingen waardevol. Tijdens RailTech Europe 2021 is er de mogelijkheid om andere professionals een-op-een te ontmoeten.

Tijdens het evenement kunnen deelnemers via de video- en chatfunctie bijeenkomsten plannen met andere branchegenoten en partners. Er zal ook een publieke chatfunctie zijn tijdens het gehele evenement.

-Interactieve netwerksessies rond bepaalde onderwerpen maken ook deel uit van RailTech Europe. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om in verschillende netwerkruimtes in contact te komen met andere professionals.

Wie kunt u ontmoeten?

Al meer dan 1.000 internationale organisaties nemen deel aan het evenement en bijna 4.000 professionals schreven zich tot nu toe in. Kijk hier wie er deelnemen. Maak gebruik van de kans om collega’s uit de spoorsector  te ontmoeten en registreer hier voor een gratis ticket.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.