Windschermen HSL Brug

SpoorproTV: Windschermen HSL-brug bijna klaar en het belang van een sluitende Noord/Zuidlijn

ProRail en aannemer BAM leggen vandaag de laatste hand aan de windschermen op de HSL-brug over het Hollands Diep. Donderdagochtend om 5 uur kan de eerste trein weer over de brug rijden. In SpoorProTV een kijkje bij de werkzaamheden. 

Verder in deze uitzending aandacht voor het doortrekken van de Noord/Zuidlijn tot aan Schiphol en Hoofddorp. Thea de Vries van Vervoersregio Amsterdam legt uit waarom haar organisatie samen met de betrokken gemeenten, de provincie, NS, KLM en Schiphol een miljard euro over heeft voor dit project.

Kijk hier de aflevering van deze week terug:

Ook laten we alvast zien hoe de vernieuwde VIRM 2 en 3 van de NS er uit ziet. De modernisering gaat veel verder dan een nieuw kleurtje en nieuwe stoelen zo blijkt.

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Mensen die zich abonneren op het videokanaal, krijgen automatisch een melding als er een nieuwe uitzending of videoreportage online staat.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SpoorproTV: Windschermen HSL-brug bijna klaar en het belang van een sluitende Noord/Zuidlijn | SpoorPro.nl
Windschermen HSL Brug

SpoorproTV: Windschermen HSL-brug bijna klaar en het belang van een sluitende Noord/Zuidlijn

ProRail en aannemer BAM leggen vandaag de laatste hand aan de windschermen op de HSL-brug over het Hollands Diep. Donderdagochtend om 5 uur kan de eerste trein weer over de brug rijden. In SpoorProTV een kijkje bij de werkzaamheden. 

Verder in deze uitzending aandacht voor het doortrekken van de Noord/Zuidlijn tot aan Schiphol en Hoofddorp. Thea de Vries van Vervoersregio Amsterdam legt uit waarom haar organisatie samen met de betrokken gemeenten, de provincie, NS, KLM en Schiphol een miljard euro over heeft voor dit project.

Kijk hier de aflevering van deze week terug:

Ook laten we alvast zien hoe de vernieuwde VIRM 2 en 3 van de NS er uit ziet. De modernisering gaat veel verder dan een nieuw kleurtje en nieuwe stoelen zo blijkt.

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Mensen die zich abonneren op het videokanaal, krijgen automatisch een melding als er een nieuwe uitzending of videoreportage online staat.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.