SpoorProTV met Paul van den Bogaard

Vandaag in SpoorProTV: overwegen dicht in Hooghalen en Railterminal Gelderland krijgt vorm

In de uitzending van SpoorProTV van vandaag vertelt Patricia van Eijndthoven van de provincie Gelderland over het stikstof-proof maken van de bouwplannen voor een railterminal in Valburg. Verder namen we een kijkje bij de twee gevaarlijke overwegen in Hooghalen, waarvan er inmiddels al een gesloten is. Regiodirecteur Dorothé Wennekendonk vertelt waarom ProRail ook niet meteen de tweede heeft opgeheven. 

Te gast in de studio is Anna Ewert van zustersite RailTech.com. Zij werkt aan de organisatie van het online congres RailTech Infra Forum. De tweede editie van dit evenement staat volledig in het teken van ERTMS en dan vooral de implementatiefase waar dit monsterproject in veel Europese landen inmiddels in is beland of zelfs al bijna is afgerond. Anna onthult in de uitzending welke sprekers een presentatie geven en de onderwerpen die behandeld worden.

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Mensen die zich abonneren op het videokanaal, krijgen automatisch een melding als er een nieuwe uitzending of videoreportage online staat.

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.