Bekijk de nieuwste uitzending van SpoorProTV

Uit onderzoek door NS en de TU Delft onder 46.000 reizigers, blijkt dat bijna 60 procent van de forensen straks na de coronacrisis verwacht de trein weer te pakken. In de uitzending van SpoorProTV van deze week deelden onderzoeker Niels van Oort van de TU Delft en Menno de Bruyn van NS de eerste resultaten.

Het onderzoek werd gehouden in april tijdens het hoogtepunt van de crisis. Inmiddels is er een tweede vragenronde geweest waar deze zomer de eerste resultaten van worden bekendgemaakt. Deze tweede ronde moet uitwijzen of reizigers hun mening hebben bijgesteld over reizen met de trein in het post-corona tijdperk.

In een reportage vertelden Ivo Willemsen van Fleetshield, stationsmanager Mirjam Schokker en Rick Rademakers van ProRail hoe de bestickering van stations met de coronarichtlijnen in zijn werk ging. Deze bestickering werd verzorgd door het bedrijf Fleetshield ven is bedoeld om reizigers erop te attenderen de coronarichtlijnen te volgen.

Kijk de volledige uitzending hier terug:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk de nieuwste uitzending van SpoorProTV | SpoorPro.nl

Bekijk de nieuwste uitzending van SpoorProTV

Uit onderzoek door NS en de TU Delft onder 46.000 reizigers, blijkt dat bijna 60 procent van de forensen straks na de coronacrisis verwacht de trein weer te pakken. In de uitzending van SpoorProTV van deze week deelden onderzoeker Niels van Oort van de TU Delft en Menno de Bruyn van NS de eerste resultaten.

Het onderzoek werd gehouden in april tijdens het hoogtepunt van de crisis. Inmiddels is er een tweede vragenronde geweest waar deze zomer de eerste resultaten van worden bekendgemaakt. Deze tweede ronde moet uitwijzen of reizigers hun mening hebben bijgesteld over reizen met de trein in het post-corona tijdperk.

In een reportage vertelden Ivo Willemsen van Fleetshield, stationsmanager Mirjam Schokker en Rick Rademakers van ProRail hoe de bestickering van stations met de coronarichtlijnen in zijn werk ging. Deze bestickering werd verzorgd door het bedrijf Fleetshield ven is bedoeld om reizigers erop te attenderen de coronarichtlijnen te volgen.

Kijk de volledige uitzending hier terug:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.