Website ETS Spoor

ETS Spoor lanceert nieuwe website

ETS Spoor heeft deze week een nieuwe, moderne website gelanceerd waarop de spoorleverancier klanten van actuele informatie voorziet over producten, diensten en projecten. De site beschikt over een chatfunctie waarmee er direct op vragen kan worden gereageerd.

“De afgelopen weken is ontzettend hard gewerkt om onze website te vernieuwen, zodat we ons verhaal nog beter kunnen vertellen en op sneltreinvaart door kunnen blijven gaan met waar wij voor staan”, ligt directeur Rogier Schulmeister toe.

Familiebedrijf

ETS spoor is een familiebedrijf dat inmiddels al 20 jaar bestaat. Schulmeister: “We hadden hiervoor een hele mooie website, maar inmiddels zijn er alweer zoveel nieuwe mogelijkheden. Wij willen meebewegen met de tijd en daar hoort ook een nieuwe platform bij waarop we ons presenteren. Dit past ook bij wie we zijn: fris, duurzaam, professioneel, innovatief, met een open blik en heel toegankelijk.” De nieuwe website biedt ETS Spoor de mogelijkheid om veel sneller te schakelen en informatie up to date te houden. Naast de chatfunctie is er ook een ‘call to action-button’. Daarmee kunnen klanten de spoorleverancier met slechts een druk op de knop bereiken.

Het doel is volgens de directeur om klanten continu op de hoogte te houden van ontwikkelingen waar het bedrijf zich mee bezighoudt. “We presenteren afgeronde projecten en willen veel productinformatie delen met onze lezer. Ook leveren wij diensten. Het is natuurlijk helemaal van deze tijd om met spectaculair beeld te tonen hoe we diensten leveren.” Op de website kunnen klanten zich daarnaast abonneren op een maandelijkse nieuwsbrief.

ETS Spoor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.