Bovenaanzicht ProMedia Studio

Kijk hier de nieuwsuitzending van SpoorProTV terug

Deze week was de aftrap van SpoorProTV, wekelijkse nieuwsuitzendingen voor de spoorsector. In de eerste uitzending kwam woensdag een reportage voorbij waarin Anne Zwiers, directeur Overwegen bij ProRail, werd geïnterviewd. Zij vertelde bij een Niet Actief Bewaakte Overweg in Hilversum over de inspanningen die de spoorbeheerder hier levert om twee onbewaakte overwegen aan te pakken.

In de studio sprak hoofdredacteur Marieke van Gompel van SpoorPro met vakbondsbestuurder Wim Eilert verder over de veiligheid op het spoor. De vakbondsbestuurder vertelde dat er na het ongeluk in Hooghalen, waarbij een machinist om het leven kwam, grote zorgen zijn onder rijdend personeel over de veiligheid van het uitvoeren van hun vak.

Kijk de volledige uitzending hier nog eens terug:

Nieuwsonderwerpen SpoorProTV

De live-uitzendingen van SpoorProTV vinden wekelijks om 14.00 uur op woensdag plaats vanuit de professionele studio van SpoorPro-uitgever ProMedia Group in het centrum van Rotterdam. Live meekijken kan vanaf 14.00 uur op het YouTube-kanaal van SpoorPro. De uitzendingen zijn hier na afloop terug te vinden zodat ze nog eens kunnen worden teruggekeken.

Heeft u een onderwerp voor onze nieuwsredactie dat interessant is voor de nieuwsuitzending van SpoorProTV? Neem dan contact op met onze redactie via redactie@spoorpro.nl.

Onderwerpen:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.