Sprinter Lighttrain (SLT), spoor, rails, Rotterdam Centraal, station

Vanaf 10 juni elke week SpoorProTV

SpoorPro begint op woensdag 10 juni met wekelijkse nieuwsuitzendingen. Deze worden live uitgezonden via ons YouTube-kanaal, tussen 14.00 en 14.30 uur.

In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item die op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de spoorbranche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

Spoorveiligheid

In de eerste uitzending, op woensdag 10 juni, praten we over de veiligheid op het spoor. Daarbij wordt onder meer ingegaan op het noodlottig ongeluk in Hooghalen op 22 mei, waarbij een trein op een spoorwegovergang op een tractor met oplegger botste. Daarbij kwam de machinist om het leven en raakten enkele passagiers gewond.

De uitzendingen vinden vanaf woensdag 10 juni wekelijks om 14.00 uur plaats vanuit de professionele studio van SpoorPro-uitgever ProMedia Group in het centrum van Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 14.00 uur op het YouTube-kanaal van SpoorPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze nog eens kunnen worden teruggekeken.

Onderwerpen:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.