VolkerRail rondt werkzaamheden Willemsspoortunnel af

ProRail liet de afgelopen weken vijf kilometer aan spoorstaven in de Willemsspoortunnel vervangen. De helft van dat werk is eind april gedaan. De rest deed aannemer VolkerRail in de laatste weken van mei. Daarmee is de tunnel volgens ProRail klaar voor het opstarten van de reguliere dienstregeling op 2 juni.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “VolkerRail rondt werkzaamheden Willemsspoortunnel af”

John rdam|04.06.20|21:14

Omdat de dwarsliggers en de bevestigingen veel te lijden hadden onder toiletgebruik zijn de spoorstaven vervangen? De bevestigingen zijn losgemaakt en daarna weer vastgedraaid, in die getormenteerde dwarsliggers? En die dwarsliggers worden dan in 2023 vervangen, zodat het treinverkeer dan weer langdurig moet worden stilgelegd? Ergens klinkt mij dit zeer onlogisch en ook nog eens inefficiënt in de oren……

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VolkerRail rondt werkzaamheden Willemsspoortunnel af | SpoorPro.nl

VolkerRail rondt werkzaamheden Willemsspoortunnel af

ProRail liet de afgelopen weken vijf kilometer aan spoorstaven in de Willemsspoortunnel vervangen. De helft van dat werk is eind april gedaan. De rest deed aannemer VolkerRail in de laatste weken van mei. Daarmee is de tunnel volgens ProRail klaar voor het opstarten van de reguliere dienstregeling op 2 juni.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “VolkerRail rondt werkzaamheden Willemsspoortunnel af”

John rdam|04.06.20|21:14

Omdat de dwarsliggers en de bevestigingen veel te lijden hadden onder toiletgebruik zijn de spoorstaven vervangen? De bevestigingen zijn losgemaakt en daarna weer vastgedraaid, in die getormenteerde dwarsliggers? En die dwarsliggers worden dan in 2023 vervangen, zodat het treinverkeer dan weer langdurig moet worden stilgelegd? Ergens klinkt mij dit zeer onlogisch en ook nog eens inefficiënt in de oren……

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.