Covid-19-poster-Rotterdam-Centraal-station

Heeft u de corona-enquête al ingevuld?

Wat zijn de gevolgen van het coronavirus voor de spoorsector? Om hier inzicht in te krijgen stelde de redactie van SpoorPro een korte enquête op. Inmiddels hebben vele honderden lezers de vragenlijst ingevuld, maar deelnemen aan dit onderzoek kan nog steeds. Tot het einde van deze week. Vul daarom nu de enquete in voor een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van de sector in dit onderzoek.

Deelname aan de enquête is volstrekt anoniem en duurt ongeveer vijf minuten. De resultaten van het onderzoek worden volgende week gepubliceerd op SpoorPro in een of meerdere artikelen. Neem hier deel aan de enquête.

Meer weten over de ontwikkelingen rondom de coronacrisis in de railbranche? Bekijk ook ons dossier over het coronavirus.

Onderwerpen:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.