Deutsche Bahn, trein

DB organiseert speeddate voor Nederlandse spoorbouwers

Deutsche Bahn (DB) investeert de komende jaren tientallen miljarden euro’s in zijn railinfrastructuur. Het bedrijf staat onder meer open voor de gunning van opdrachten aan Nederlandse bedrijven en organiseert daarom op 24 september een voorlichtingsbijeenkomst. Hierin worden de belangrijkste projecten en de inkoopprocedures van DB belicht. 

De investeringen door DB vinden met name plaats in de grensdeelstaat Noordrijn-Westfalen (NRW). Naast de Betuweroute staan er diverse grote projecten op de rol. Alleen al in onderhoud en sanering van bestaand spoor en kunstwerken steekt DB in de komende 10 jaar zo’n 86 miljard euro.

De bijeenkomst vindt plaats in het Duitse Kleve net over de grens bij Nijmegen en wordt georganiseerd in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ondernemers in de railinfrastructuur die interesse hebben om zaken te doen in Duitsland, en willen weten wat de mogelijkheden zijn om voor DB-projecten in aanmerking te komen, zijn van harte welkom.

Een-op-een

Het programma bestaat onder meer uit presentaties over de projecten van DB Netze in Noordrijn-Westfalen en interactieve sessies met experts van DB Netze over de manier van werken. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een-op-een speeddates met de verschillende experts.

Aanmelden kan tot en met 27 augustus via de Consulaat-Generaal in Düsseldorf André Holtvlüwer. E-mail: dus-ea@minbuza.nl.

Onderwerpen:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.