Een trein van Thalys en NS op station Rotterdam Centraal

Wat gaat het spoor merken van de Mobiliteitsalliantie?

Jeroen Fukken is naast directeur strategie en innovatie bij NS ook programmadirecteur bij de Mobiliteitsalliantie. De vervoerder heeft daarmee volgens Fukken een positie in het samenwerkingsverband die past bij de bredere rol die NS in de mobiliteit wil spelen. Fukken werd aan de tand gevoeld door OV-expert Geert Kloppenburg en het publiek van de twaalfde editie van de Dag van de Rail.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “Wat gaat het spoor merken van de Mobiliteitsalliantie?”

Ronald Van Onselen|31.07.19|08:48

De OV-sector is in verscheidenheid groot maar in eendrachtige voorstellen ook in maatvoering niet aanwezig. Opvallend is dat aan de bekende/beruchte milieutafels dat tot een kabinetsstandpunt heeft geleid de OV-sector niet was uitgenodigd/dan wel aangeschoven. Welk geintegreerd plan met een selectie van de landelijk urgenste potentiele OV-relaties zijn er gepresenteerd? Ik ken ze niet.Evenmin het maximale rendement inzake reductie van van CO2 en NO2 en fijn stof.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.