Rogier en Sander Schulmeister ets spoor bij jubileum

ETS Spoor viert jubileum met inhoud en braadworst

Naast het 20-jarig bestaan, vierde leverancier van spoorse materialen ETS Spoor afgelopen donderdag ook de opening van een nieuw magazijn. Onder meer bevestigingsmaterialen en thermietlas-benodigdheden zijn vanaf nu vanuit eigen voorraad leverbaar. Een kleine honderd klanten, toeleveranciers en andere relaties kwamen de broers Schulmeister persoonlijk feliciteren en de voorraad inspecteren.

In een zowel in het Nederlands als Engels uitgesproken speech bedankte een zichtbaar geëmotioneerde Rogier Schulmeister klanten en toeleveranciers voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. “En zonder ons team van trouwe medewerkers was het ook echt niet gelukt om te bereiken wat we tot nu toe bereikt hebben. Bedankt daarvoor en samen gaan we nog veel meer bereiken.”

Duitse wortels

De European Trading Company, zoals ETS Spoor aanvankelijk heette, werd in 1999 opgericht door Klaus Schulmeister, de vader van de huidige directeurs Rogier en Sander Schulmeister. De geboren Duitser vertrok op zijn achttiende naar Nederland om zijn geluk te beproeven in Amsterdam. Na jaren in de spoorsector gewerkt te hebben, startte hij twintig jaar geleden met ETS Spoor. Aanvankelijk als vreemde eet in de bijt tussen de gevestigde grote partijen, maar inmiddels overal in beeld als tweede of zelfs eerste leverancier. Inmiddels werken er vijftien mensen bij het bedrijf en maken steeds spooraannemers gebruik van de kennis en het alsmaar uitdijende assortiment. De groei was drie jaar geleden aanleiding om te verhuizen naar een nieuwe locatie in Purmerend. Aanvankelijk alleen als kantoor, maar nu ook als magazijn.

De gasten werden tijdens het jubileumfeest onthaald op een ruim assortiment foodtrucks. Naast pizza’s en hamburgers mocht hierbij de Bratwurst, gezien de wortels van de famillie Schulmeister natuurlijk niet ontbreken. Het feest vormde de afsluiting van een middag waarbij de gasten een inhoudelijk workshopprogramma kregen voorgeschoteld. Onder meer ProRail, Railforum en een aantal toeleveranciers van ETS Spoor verzorgden workshops met thema’s als samenwerken en innoveren in de spoorsector.

Lees ook:

Onderwerpen:

ETS Spoor

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.