Metro serie 5600, metrostation Beurs, RET

RET start aanbesteding vervanging wissels metrobaan

De Rotterdamse stadsvervoerder RET gaat twee wissels en een deel van het spoor vervangen op het metrotraject Ommoord Zevenkamp. De RET is een aanbestedingsprocedure gestart voor dit project. 

Het werk omvat het vernieuwen van wissels en spoor S49. RET zoekt een aannemer die de twee wissels (1:9 SYM 49E1) kan vervangen, sporen (49E1) monteert, een kruis (1:6) vervangt, ES-lassen en wisselverwarming monteert, thermietlassen aanbrengt en verwijdert, materialen levert en aan- en afvoert, signalering en retourkabels loskoppelt en herstelt, spoorstaven en lassen ultrasoon test en de afleidweerstand van bestaande en aangebrachte sporen meet.

Omleiding

Verder moet deze partij tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingsroutes ontwerpen, aanbrengen, onderhouden en verwijderen inclusief tekenwerk. De werkzaamheden moeten op 31 oktober dit jaar zijn afgerond. Geïnteresseerden kunnen reageren tot en met 28 mei 10.00 uur.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.