‘Inhoudelijke stage trekt felbegeerde techneuten naar spoorbranche’

Hoogleraar Railbouwkunde Rolf Dollevoet beantwoordt vragen van studenten in korte filmpjes.

Een heldere opdracht en een ervaren kracht die een dag per week vrijhoudt voor de begeleiding van een stagiair. Adviesbureau Mott MacDonald zet wat de TU Delft betreft de norm voor alle stages van Railbouwkunde-studenten en start als een van de eerste bedrijven in de spoorbranche met deze manier van samenwerken. Hoogleraar Railbouwkunde Rolf Dollevoet is enthousiast en hoopt meer bedrijven zo ver te krijgen dat ze stage- en afstudeerplaatsen serieus gaan nemen. “Alleen op die manier krijgen we de felbegeerde techneuten naar de spoorbranche.”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.