De stand van Ricardo Rail tijdens RailTech Europe 2017

Presentatie Vattenfall Solar Team tijdens Spoorontbijt RailTech Europe

ProRail, Rail Cargo en Railforum organiseren op donderdag 28 maart tijdens RailTech Europe van 08.30 uur tot 10.00 uur het Spoorontbijt met als thema ‘Nederland in beweging’. Deelnemers krijgen een inspirerende en energieke presentatie van het Vattenfall Solar Team van de TU Delft.

De spoorsector, overheden en de Nederlandse samenleving hebben diverse ambities, waaronder milieubewust gedrag, CO2-neutraal transport en een optimale mobiliteit. Om dit te bereiken dienen er diverse stappen te worden gemaakt. Om Nederland op een duurzame manier in beweging te houden, is er een modal shift van de weg naar het spoor nodig.

Spoorontbijt

Om deze ambitie te onderstrepen, organiseren ProRail, Rail Cargo en Railforum het Spoorontbijt waarbij het Vattenfall Solar Team van de TU Delft een presentatie geeft. Het Vattenfall Solar team levert het beste bewijs dat geheel CO2-neutraal transport mogelijk is en de teamleden delen graag hun ideeën met de spoorsector.

Aanmelden voor het Spoorontbijt op 28 maart als onderdeel van RailTech Europe kan door een mail te sturen naar info@railforum.nl.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.