Strukton kantoor in Utrecht

‘Strukton betaalde Saoedische prins miljoenen voor metroproject’

Om de opdracht voor het metroproject in Riyad in Saoedi-Arabië binnen te kunnen halen zou Strukton tientallen miljoenen euro’s betaald hebben aan een halfbroer van de Saoedische koning Salman. Dat meldt Het Financieele Dagblad vrijdag op basis van ingewijden. De inmiddels overleden prins Mishaal bin Abdulaziz al Saoed zou via een stroman 2 procent van de aanneemsom van hebben gekregen en vervolgens steeds 10 procent over het meerwerk. “Wij herkennen ons niet in dat beeld”, zegt een woordvoerster van Strukton desgevraagd.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Strukton betaalde Saoedische prins miljoenen voor metroproject’ | SpoorPro.nl
Strukton kantoor in Utrecht

‘Strukton betaalde Saoedische prins miljoenen voor metroproject’

Om de opdracht voor het metroproject in Riyad in Saoedi-Arabië binnen te kunnen halen zou Strukton tientallen miljoenen euro’s betaald hebben aan een halfbroer van de Saoedische koning Salman. Dat meldt Het Financieele Dagblad vrijdag op basis van ingewijden. De inmiddels overleden prins Mishaal bin Abdulaziz al Saoed zou via een stroman 2 procent van de aanneemsom van hebben gekregen en vervolgens steeds 10 procent over het meerwerk. “Wij herkennen ons niet in dat beeld”, zegt een woordvoerster van Strukton desgevraagd.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.