‘Geen belangenverstrengeling bij project Uithoflijn’

Een tram van de Uithoflijn wordt getest, Twitter @pvermeu2

Er is geen sprake geweest van belangenverstrengeling bij het project Uithoflijn. De toenmalige interim-directeur bleek connecties te hebben met aannemer BAM en werd ervan beschuldigd deze aannemer onterecht bevoordeeld te hebben. Forensisch onderzoeksbureau Integis heeft daar echter geen bewijs van gevonden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Inge Jacobs

Inge is redacteur van SpoorPro en vaste redacteur van OVPro, het vakblad voor OV-professionals.

1 reactie op “‘Geen belangenverstrengeling bij project Uithoflijn’”

Autismewat|20.11.18|02:56

Het is vooral tijdrovend en een enorme blunder van de provincie Utrecht. De kosten lopen dus hoog op. Lijkt mij verder een mislukking. Dan vraag ik me af of die extra tramlijnen wel zin heeft? Misschien dat de buslijnen daar beter zijn? Het zou een optie kunnen zijn om voor alternatieven te komen zoals het moderniseren van de buslijnen zoals bijvoorbeeld tussen Amsterdam Bijlmer Arena – Schiphol – Haarlem of Huizen – Hilversum.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.