Een spoorwegwissel van de Hoekse Lijn in Vlaardingen

Zomerrubriek: stuur ons jouw mooiste spoorfoto’s

De zomervakantie is bijna afgelopen en het kwik is weer gedaald, maar veel vakmannen en vakvrouwen werken onvermoeid door aan het Nederlandse spoor. SpoorPro roept daarom spoorprofessionals op om hun mooiste spoorfoto’s met ons te delen.

Voor de SpoorPro-zomerrubriek zijn we op zoek naar de mooiste foto’s en verhalen over de projecten waar deze zomer aan wordt gewerkt. De redactie selecteert iedere week het mooiste, interessantste, grappigste of meest tot de verbeelding sprekende foto-album uit. Dit album krijgt vervolgens een mooie plek op onze website en Instagram-account. Aan het einde van de zomer kiezen we uit de wekelijks geselecteerde albums een winnaar uit en reiken we een mooie prijs uit.

Studentmachinist Jaime Jacobs stuurde deze mooie foto’s van station Dordrecht en rangeerterrein Kijfhoek en Patrick Steijger deelde deze beelden van verschillende plaatsen in Noord-Brabant waar hij met het geurmiddel Tupoleum werkt om wild van het spoor te houden.

Hoe doe je mee?

Stuur ons minstens vijf liggende foto’s van een spoorproject waar je op dit aan het werk bent en beantwoord deze vragen:

  • Aan welk project werk je op dit moment?
  • Waar zijn de foto’s gemaakt?
  • Van wanneer tot wanneer vinden de werkzaamheden plaats?
  • Wat gaat er precies gebeuren?
  • Wat is jouw rol in dit project?
  • Wat maakt dit project bijzonder?

Stuur jouw mooiste spoorfoto’s naar redactie@spoorpro.nl onder begeleiding van jouw naam, functie en telefoonnummer. De deadline voor inzending van de spoorfoto’s is iedere maandagochtend 9.00 uur. Het mooiste spooralbum verschijnt iedere maandagochtend op SpoorPro.nl.

Vanaf maandagochtend kunnen de foto’s voor het daarop volgende album worden ingezonden. Aan het einde van de zomer ontvangt de inzender van het mooiste album uit de reeks een prijs. Foto’s kunnen worden ingezonden tot vrijdag 31 augustus. Op maandag 3 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Bekijk hier de wedstrijd-voorwaarden.

Let op: Wij accepteren alleen foto’s van mensen die bevoegd zijn om het spoor te betreden. Lees hier over de gevaren van spoorlopen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Carlijn Kruidhof

Carlijn Kruidhof is redacteur bij SpoorPro, RailTech en RailFreight. Ze schrijft ook voor de andere vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.