Een spoorwegwissel van de Hoekse Lijn in Vlaardingen

Nieuwe zomerrubriek: stuur ons jouw mooiste spoorfoto’s

Het zonnetje schijnt lekker, de temperatuur loopt op. Voor veel mensen betekent dat vakantie, maar het betekent ook dat veel vakmannen en vakvrouwen flink doorwerken aan het Nederlandse spoor. Om deze harde werkers nog eens extra in het zonnetje te zetten, start SpoorPro deze week met een fotorubriek. We roepen spoorprofessionals daarom op om hun mooiste spoorfoto’s met ons te delen.

Voor de SpoorPro-zomerrubriek zijn we op zoek naar de mooiste foto’s en verhalen over de projecten waar deze zomer aan wordt gewerkt. De redactie selecteert iedere week het mooiste, interessantste, grappigste of meest tot de verbeelding sprekende foto-album uit. Dit album krijgt vervolgens een mooie plek op onze website en Instagram-account. Aan het einde van de zomer kiezen we uit de wekelijks geselecteerde albums een winnaar uit en reiken we een mooie prijs uit.

Stuur ons minstens vijf liggende foto’s van een spoorproject waar je op dit aan het werk bent en beantwoord deze vragen:

  • Aan welk project werk je op dit moment?
  • Waar zijn de foto’s gemaakt?
  • Van wanneer tot wanneer vinden de werkzaamheden plaats?
  • Wat gaat er precies gebeuren?
  • Wat is jouw rol in dit project?
  • Wat maakt dit project bijzonder?

Stuur jouw mooiste spoorfoto’s naar redactie@spoorpro.nl onder begeleiding van jouw naam, functie en telefoonnummer. De deadline voor inzending van de spoorfoto’s is iedere maandagochtend 9.00 uur. Het mooiste spooralbum verschijnt iedere maandagochtend op SpoorPro.nl.

Vanaf maandagochtend kunnen de foto’s voor het daarop volgende album worden ingezonden. Aan het einde van de zomer ontvangt de inzender van het mooiste album uit de reeks een prijs. Foto’s kunnen worden ingezonden tot vrijdag 31 augustus. Op maandag 3 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Bekijk hier de wedstrijd-voorwaarden.

Let op: Wij accepteren alleen foto’s van mensen die bevoegd zijn om het spoor te betreden. Lees hier over de gevaren van spoorlopen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Carlijn Kruidhof

Carlijn Kruidhof is redacteur bij SpoorPro, RailTech en RailFreight. Ze schrijft ook voor de andere vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.