De raadszaal van het stadhuis in Rotterdam

‘Grondverschuiving talud Hoekse Lijn heeft geen invloed op testritten’

De grondverschuiving van een talud bij het toekomstige metrostation Vlaardingen-West heeft geen negatieve gevolgen voor de geplande dynamische testritten op de Hoekse Lijn in maart van dit jaar. Het is echter nog onduidelijk welke impact de herstelwerkzaamheden hebben op de planning en het budget. Dit schrijft het college van Burgemeester en Wethouder aan de Rotterdamse gemeenteraad.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “‘Grondverschuiving talud Hoekse Lijn heeft geen invloed op testritten’”

Marco Boom|01.02.18|11:06

Gelukkig gaat de gemeenteraad van Rotterdam onderzoek doen naar de vertraging en kostenoverschrijdingen in het metroproject Hoekse Lijn. En hopelijk verlopen toekomstige projecten dan beter. Problemen met o.a. de Noord/Zuidlijn, de Uithoflijn en tramlijn 19 suggereren dat dergelijke vertragingen en kostenoverschrijdingen niet incidenteel zijn. Om nog maar niet te spreken over de plannen voor het traject Leiden – Rotterdam – Dordrecht.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Grondverschuiving talud Hoekse Lijn heeft geen invloed op testritten’ | SpoorPro.nl