Ontbijtseminar Voestalpine in teken van RFID-tagging

De proefopstellingen met de RFID-technologie op het terrein van Voestalpine Railpro

De spoorsector maakt steeds meer gebruik van RFID-tags (Radio Frequency Identification) die het mogelijk maken om onderdelen van de railinfrastructuur of van rollend materieel te identificeren en te volgen in de tijd. Om spoorprofessionals te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom RFID-tagging organiseert Voestalpine Railpro op dinsdag 5 september een Ontbijtseminar rondom dit thema bij haar bedrijventerrein in Hilversum. De Ontbijtseminars van Voestalpine Railpro staan in het teken van kennisdeling tussen branchegenoten. Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ontbijtseminar Voestalpine in teken van RFID-tagging | SpoorPro.nl

Ontbijtseminar Voestalpine in teken van RFID-tagging

De proefopstellingen met de RFID-technologie op het terrein van Voestalpine Railpro

De spoorsector maakt steeds meer gebruik van RFID-tags (Radio Frequency Identification) die het mogelijk maken om onderdelen van de railinfrastructuur of van rollend materieel te identificeren en te volgen in de tijd. Om spoorprofessionals te informeren over de laatste ontwikkelingen rondom RFID-tagging organiseert Voestalpine Railpro op dinsdag 5 september een Ontbijtseminar rondom dit thema bij haar bedrijventerrein in Hilversum. De Ontbijtseminars van Voestalpine Railpro staan in het teken van kennisdeling tussen branchegenoten. Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.