Technisch directeur Rogier Schulmeister van ETS Spoor op RailTech Europe 2017

ETS Spoor toont nieuwe dwarsligger tijdens RailTech Europe

ETS Spoor presenteerde zich samen met tien van haar partners als leverancier van spoorwegmaterialen en diensten tijdens de railvakbeurs RailTech Europe in Utrecht. Daarnaast was ook Spanbeton aanwezig om haar Nieuwe Generatie voorgespannen dwarsligger met W30 bevestigingssysteem (NG30) te presenteren.

De dwarsligger van Spanbeton is geschikt voor sporen en bogen waar de trein grote krachten uitoefent op het spoor, is ten opzichte van zijn voorgangers minder gevoelig voor slijtage en is gemakkelijk te monteren.

ETS Spoor

ETS Spoor is als leverancier van het Vossloh W30 bevestigingssysteem in Nederland nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit product. ETS Spoor is in 1999 opgericht door Sander en Klaus Schulmeister en werkt met samen met zestien internationale producenten van spoorwegmaterialen. Zo leveren zij een breed scala aan producten en diensten aan de Nederlandse spoormarkt.

Bekijk hier het video-interview met directeur Techniek Rogier Schulmeister van ETS Spoor:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.