Dura Vermeer leert medewerkers proactief reageren bij gevaar

Niet wegkijken bij gevaar, maar proactief reageren. Dat is de doelstelling van de training Zien-Handelen-Leren, ontwikkeld door Dura Vermeer. Werknemers leren gevaar te herkennen, hierop te handelen en elkaar op te hoogte te stellen van wat ze hebben geleerd. Gevaarlijke situaties moeten hiermee worden verminderd, niet alleen op de werkvloer maar ook thuis. Tijdens RailTech Europe 2017 vertelde Dura Vermeer over deze training, die sinds kort ook voor andere bedrijven beschikbaar is gesteld.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is redacteur van SpoorPro en vaste redacteur van RijschoolPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.