Herstel van spoor Moerdijkbrug vindt deze zomer plaats

Van dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 11 augustus rijden er geen treinen over de Moerdijkbrug. Gedurende die periode vervangt ProRail beide sporen op de brug. Dit is nodig om het risico op defecten en bijbehorende overlast voor reizigers, vervoerders en verladers in de toekomst te verkleinen. Tot de werkzaamheden beginnen, wordt de brug elke twee weken gecheckt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van SpoorPro en Nieuwsblad Transport.

1 reactie op “Herstel van spoor Moerdijkbrug vindt deze zomer plaats”

Marc Busio|03.03.17|12:01

Het lijkt me een beetje overdreven om het vervangen van de rails op een spoorbrug te karakteriseren als ‘zeer complex onderhoudswerk’. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je wil. Als je het nodig vindt om die spoorstaven in kunststof hars te leggen, dan kun je zo’n teleurstellende levensduur verwachten. En waarom boven het Hollands Diep geluiddempende maatregelen nemen als die goederentreinen even verderop door Brabantse dorpen en steden denderen zonder fatsoenlijke geluidsschermen?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Herstel van spoor Moerdijkbrug vindt deze zomer plaats | SpoorPro.nl