‘Beter voorspellend spooronderhoud door analyse historische data’

Pieter Dings van DEKRA Rail op de InnoTrans vakbeurs in Berlijn

Door de historische data van onderdelen in de spoorinfrastructuur of rollend materieel te analyseren kan er veel beter voorspellend onderhoud worden gepleegd. Dat vertelde Pieter Dings van Dekra Rail onlangs bij de stand van het bedrijf op de InnoTrans vakbeurs in Berlijn. “Op dit moment wordt de data van inspecties en conditiemetingen vaak alleen gebruikt om vast te stellen of binnenkort onderhoud noodzakelijk is. Eigenlijk wil je deze informatie ook gebruiken om de onderhoudsbehoefte van de toekomst te voorspellen.”Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.