Dual Inventive, Ubiquitous Rail, MTinfo 3000

Dual Inventive gaat voor ‘Ubiquitous Rail’

Dual Inventive geeft richting in haar denken en doen voor de komende jaren met ‘Ubiquitous Rail’. Ubiquitous staat voor alomtegenwoordig en betekent dat alles met elkaar is verbonden. Het technologiebedrijf voor het spoor beoogt daarmee dat diverse systeemonderdelen en spoorsystemen met elkaar communiceren via het netwerk MTinfo 3000 Cloud.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Dual Inventive gaat voor ‘Ubiquitous Rail’”

Arco Sierts|28.10.16|00:29

Ik vrees dat ik Dual Inventive moet teleurstellen. Een systeemsprong begint niet bij de techniek, maar bij (druk op) innovatie van diensten en processen. Als daar weinig spannends gebeurd, dan blijven nieuwe technieken in de wolken hangen. Want waarom nieuwe technieken toepassen, als we het ook met ‘het oude vertrouwde’ kunnen doen? Da’s de spoorsector ten voeten uit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dual Inventive gaat voor ‘Ubiquitous Rail’ | SpoorPro.nl
Dual Inventive, Ubiquitous Rail, MTinfo 3000

Dual Inventive gaat voor ‘Ubiquitous Rail’

Dual Inventive geeft richting in haar denken en doen voor de komende jaren met ‘Ubiquitous Rail’. Ubiquitous staat voor alomtegenwoordig en betekent dat alles met elkaar is verbonden. Het technologiebedrijf voor het spoor beoogt daarmee dat diverse systeemonderdelen en spoorsystemen met elkaar communiceren via het netwerk MTinfo 3000 Cloud.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Dual Inventive gaat voor ‘Ubiquitous Rail’”

Arco Sierts|28.10.16|00:29

Ik vrees dat ik Dual Inventive moet teleurstellen. Een systeemsprong begint niet bij de techniek, maar bij (druk op) innovatie van diensten en processen. Als daar weinig spannends gebeurd, dan blijven nieuwe technieken in de wolken hangen. Want waarom nieuwe technieken toepassen, als we het ook met ‘het oude vertrouwde’ kunnen doen? Da’s de spoorsector ten voeten uit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.