Joan Blaas, directeur ProMedia Group, FD Gazelle

Uitgever SpoorPro in lijst FD Gazellen 2015

ProMedia Group, de uitgever van online vakbladen SpoorPro, OVPro, TaxiPro, VerkeersPro en TankPro, staat in de lijst van FD Gazellen 2015. Het bedrijf staat met ProMedia Publishing op lijst 25 in de categorie Noord-Brabant Klein. Technologiebedrijf voor het spoor Dual Inventive staat in dezelfde categorie op plek 15.

ProMedia Group bestaat uit ProMedia Publishing en ProMedia Events. ProMedia Publishing is de uitgever van diverse vakbladen op het gebied van mobiliteit. ProMedia Events organiseert evenementen voor vakprofessionals in deze branches in binnen- en buitenland.

FD Gazelle

Dual Inventive heeft onder andere het mobiele platform MTinfo 3000 Cloud ontwikkeld, waarmee spoorbedrijven hun spoorsystemen op afstand kunnen aansturen. Ook bedacht de onderneming de oplossing Zelfsignalerende Kortsluit Lans 3000 Remote Control (ZKL 3000 RC) waarmee op afstand een gedeelte van het Nederlandse spoor kan worden geïsoleerd.

Alle ondernemingen die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een onafgebroken groei van ten minste 20 procent hebben laten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke criteria waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en Het Financieele Dagblad. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Lees ook:

Dual Inventive opnieuw FD Gazelle

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.