Reizigers, Schiphol, trein

Tachtig procent van verstoringen Schiphol buiten tunnel

Tachtig procent van de verstoringen van het treinverkeer bij Schiphol wordt veroorzaakt door storingen buiten de Schipholtunnel. Dat vertelden regiodirecteuren Cees de Vries van ProRail en Heike Luiten van NS dinsdagavond tijdens een bijeenkomst over de spoorproblemen bij de luchthaven. De bijeenkomst was een initiatief van gemeenteraadslid Bart Vink van D66.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Tachtig procent van verstoringen Schiphol buiten tunnel”

Arco Sierts|26.11.15|13:41

een sluwe ‘spin’ die het nog altijd goed doet: gooi de sterk op elkaar lijkende woorden ‘storingen’ en ‘verstoringen’ maar weer ‘es doorelkaar, trek ook meteen de scope wat breder, en plots lijken de vele problemen in de Schipholtunnel wel mee te vallen ;-) Voor wie het niet zo scherp heeft: een storing is technisch (iets kapot); een VERstoring is procesmatig (vertraging, verstoorde dienstuitvoering, mat/personeelsomloop etc). Wordt het nu te complex voor u? Precies, dat is de truc :-)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tachtig procent van verstoringen Schiphol buiten tunnel | SpoorPro.nl
Reizigers, Schiphol, trein

Tachtig procent van verstoringen Schiphol buiten tunnel

Tachtig procent van de verstoringen van het treinverkeer bij Schiphol wordt veroorzaakt door storingen buiten de Schipholtunnel. Dat vertelden regiodirecteuren Cees de Vries van ProRail en Heike Luiten van NS dinsdagavond tijdens een bijeenkomst over de spoorproblemen bij de luchthaven. De bijeenkomst was een initiatief van gemeenteraadslid Bart Vink van D66.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Tachtig procent van verstoringen Schiphol buiten tunnel”

Arco Sierts|26.11.15|13:41

een sluwe ‘spin’ die het nog altijd goed doet: gooi de sterk op elkaar lijkende woorden ‘storingen’ en ‘verstoringen’ maar weer ‘es doorelkaar, trek ook meteen de scope wat breder, en plots lijken de vele problemen in de Schipholtunnel wel mee te vallen ;-) Voor wie het niet zo scherp heeft: een storing is technisch (iets kapot); een VERstoring is procesmatig (vertraging, verstoorde dienstuitvoering, mat/personeelsomloop etc). Wordt het nu te complex voor u? Precies, dat is de truc :-)

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.