De nieuwe bedrijfshal van Voestalpine Railpro in Hilversum

Nieuwe bedrijfshal Voestalpine krijgt LED-verlichting

In Hilversum wordt druk gewerkt aan de nieuwe bedrijfshal van Voestalpine Railpro. Deze week gaat Lumeco energiezuinige LED-verlichting in het gebouw installeren. Lumeco zet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ter ondersteuning van de eigen monteurs.

Het toepassen van LED-verlichting levert energie- en CO2-reductie op. Doordat de verlichting wordt aangebracht door medewerkers van sociale werkbedrijven wordt daarnaast ook een positieve bijdrage geleverd aan het maatschappelijk belang.

Nieuwe bedrijfshal

De nieuwe bedrijfshal van Voestalpine Railpro is speciaal ingericht voor het verwerken van retourstromen van spoorse materialen. Bij het onderhouden en vernieuwen van railinfrastructuur komt veel gebruikt materiaal vrij. Dit vrijkomende materiaal wordt bij Railpro verwerkt en waar mogelijk voor hergebruik geschikt gemaakt. Materialen die niet hergebruikt kunnen worden, worden zoveel mogelijk gerecycled.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.