Wisselgesprek, babbelbox, ProRail

Reizigers geven ProRail feedback via babbelbox op stations

ProRail heeft woensdag naar het voorbeeld van de babbelbox van Man Bijt Hond een videozuil op Rotterdam Centraal Stations geplaatst. De videozuil, waar reizigers tips en feedback aan de spoorbeheerder kunnen geven, heeft de naam ‘Wisselgesprek’.

Het Wisselgesprek komt op verschillende stationslocaties af en reizigers kunnen op woensdag van 10.00 tot 15.00 uur op station Rotterdam CS hun boodschap inspreken.

Video-opnames

Van de opnames worden korte filmpjes gemaakt die ProRail via haar blog en social media gaat delen. De spoorbeheerder gaat met de feedback van de reizigers aan de slag. Wie geen tijd heeft om gebruik te maken van de babbelbox, kan zijn tips en verhalen ook op Twitter kwijt bij @ProRail.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.