Tramverbinding, Odense, Denemarken

Spooraannemers gezocht voor lightrail-project in Denemarken

De projectorganisatie van Odense Light Rail (OLR) nodigt spoorbedrijven uit om zich te pre-kwalificeren voor het leveren van rollend materieel en de aanleg van de spoorinfrastructuur (spoor, signaalsystemen, stations) van een nieuw tramverbinding in het Deense Odense.

Odense is de op twee na grootste stad van Denemarken. Om het OV-systeem te versterken en vooral om het nieuwe ziekenhuis makkelijk bereikbaar te maken is besloten een tramverbinding aan te leggen. De tramverbinding zal rond 14,5 kilometer lang worden met 26 stations en moet in 2020 operationeel zijn. De totale kosten bedragen rond de 410 miljoen euro.

Tramverbinding

Odense Light Rail wil hoofd- en onderaannemers in het najaar met elkaar in contact brengen tijdens bedrijfsdagen. Ook is de projectorganisatie een elektronisch trefpunt aan het oprichten waar onderaannemers zich kunnen registreren, zodat ze zichtbaar zijn voor hoofdaannemers.

De termijn voor het indienen van aanvragen voor pre-kwalificatie is 31 augustus om 12.00 uur. 
Bekijk hier de aankondiging van de opdracht. Potentiële onderaannemer worden gevraagd om hun belangstelling bij de Nederlandse ambassade in Denemarken via Søren Lester te melden.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spooraannemers gezocht voor lightrail-project in Denemarken | SpoorPro.nl
Tramverbinding, Odense, Denemarken

Spooraannemers gezocht voor lightrail-project in Denemarken

De projectorganisatie van Odense Light Rail (OLR) nodigt spoorbedrijven uit om zich te pre-kwalificeren voor het leveren van rollend materieel en de aanleg van de spoorinfrastructuur (spoor, signaalsystemen, stations) van een nieuw tramverbinding in het Deense Odense.

Odense is de op twee na grootste stad van Denemarken. Om het OV-systeem te versterken en vooral om het nieuwe ziekenhuis makkelijk bereikbaar te maken is besloten een tramverbinding aan te leggen. De tramverbinding zal rond 14,5 kilometer lang worden met 26 stations en moet in 2020 operationeel zijn. De totale kosten bedragen rond de 410 miljoen euro.

Tramverbinding

Odense Light Rail wil hoofd- en onderaannemers in het najaar met elkaar in contact brengen tijdens bedrijfsdagen. Ook is de projectorganisatie een elektronisch trefpunt aan het oprichten waar onderaannemers zich kunnen registreren, zodat ze zichtbaar zijn voor hoofdaannemers.

De termijn voor het indienen van aanvragen voor pre-kwalificatie is 31 augustus om 12.00 uur. 
Bekijk hier de aankondiging van de opdracht. Potentiële onderaannemer worden gevraagd om hun belangstelling bij de Nederlandse ambassade in Denemarken via Søren Lester te melden.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.