Herstelwerkzaamheden, spoor, Geldermalsen

Bovenleiding belandt op trein bij station Geldermalsen

Bij station Geldermalsen is dinsdagochtend vroeg een bovenleiding doorgebroken. Nadat de bovenleiding brak, belandde deze op een trein. Vanwege de herstelwerkzaamheden rijden er minder treinen tussen Utrecht Centraal en Den Bosch. De verstoring was omstreeks 15.00 uur verholpen.

Voordat de reizigers de trein konden verlaten, moest eerst de bovenleiding worden geaard. Omstreeks 9.00 uur konden zij de trein verlaten.

Bovenleiding

Spoormedewerkers verwijderden na de evacuatie van de reizigers de bovenleiding van de trein. Daarna konden ze met de herstelwerkzaamheden starten. Rond 15.00 uur kon het treinverkeer weer worden hervat. NS zette vervangend busvervoer in. Het is nog niet bekend hoe de schade aan de bovenleiding is ontstaan.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.