Voestalpine Railpro, Hilversum

Systeemsprong Wissels thema bij Technische Ontbijtseminars 4 juni

Het meerjaren verbeterprogramma Systeemsprong wissels (SSW) is op donderdag 4 juni het thema tijdens de Technische Ontbijtseminars bij Voestalpine Railpro in Hilversum. Voestalpine organiseert al een aantal jaren presentaties met een technische insteek voor de spoorsector. Nadat de deelnemers in de ochtend gezamenlijk hebben ontbeten, kunnen zij aanschuiven om te leren over de laatste innovaties in het spoor.

Andere onderwerpen die tijdens de seminars voorbij zijn gekomen zijn het Europese beveiligingssysteem ERTMS, het treinbeveiligingssysteem PLC Interlocking en het meetsysteem voor het spoor  DrTrack en de meettrein van de TU Delft.

Het programma van 4 juni 2015:

7.30 uur Ontvangst met uitgebreid ontbijt
8.00 uur Start presentaties
Welkomstwoord, Chris van Dranen, voestalpine Railpro
Systeemsprong wissels, Ruurd Tissing, ProRail
Innovatie en ontwerpen, Arthur Kappers en Theo Kruse, ProRail
9.50 uur Pauze
10.15 uur Vervolg presentaties
Onderhoud, deelnemende Proces Contract Aannemer
11.00 uur Einde

Aanmelden

Het seminar vindt plaats bij voestalpine Railpro aan de Nieuwe Crailoseweg 8 te Hilversum. Klik hier om je aan te melden en ook om te zien welke andere Technische Ontbijtseminars er dit jaar plaatsvinden.

Lees ook:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.