LED-schermen, perron, station Den Bosch

Opnieuw proef met LED-schermen op station Den Bosch

Op station Den Bosch hangen sinds vorige week LED-schermen boven het perron waarop reizigers precies kunnen zien waar ze in de trein kunnen stappen en wat de lengte van de trein is. Het gaat om een proef met een Intelligent Platform Bar. Dit systeem geeft ook aan waar de eerste en tweede klas, stiltecoupés en fietsrijtuigen zijn. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Opnieuw proef met LED-schermen op station Den Bosch”

Paul Meijer|12.06.15|14:22

De eerste keer werd er met een kleur aangegeven hoe druk het was in de coupe. Dan was de led GROEN, ORANJE of ROOD (afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen in de desbetreffende coupe). Is dat nu niet meer het geval? Om bovenstaande foto’s zie ik geen prognose van de drukte, of komt dat er later toch wel bij?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.