Schiphol weer bereikbaar per trein, storing voorbij

Luchthaven Schiphol is maandagochtend lange tijd slecht bereikbaar geweest per trein vanwege een storing nadat afgelopen weekend werkzaamheden plaatsvonden aan het spoorviaduct over de snelweg A4. Daarbij zijn nieuwe sporen aangelegd en aan de bovenleiding gewerkt. Bij het opstarten van het treinverkeer bleek maandagochtend dat de seinen niet goed werkten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

2 reacties op “Schiphol weer bereikbaar per trein, storing voorbij”

Arco Sierts|14.04.15|12:56

“Effe een metrotunnel erbij bouwen” is een bizar dure schijnoplossing voor een tunneltraject dat al vier- resp. zessporig is. Lijkt me een Amsterdams gelegenheidargument voor metroverlenging.

Eringa moet zich een baas tonen en de kwestie van de beschikbaarheid van het Schipholspoor zelf tot halszaak maken. Als ‘em dat lukt (en waarom zou dat niet kunnen?), dan heeft ‘ie keihard laten zien wat z’n toegevoegde waarde als topman is. Dan zal je ook niemand meer horen over salaris of bonus.

Peter Vandermark|19.04.15|15:07

Als ik weer naar huis vlieg dan logeer ik steevast bij familie in Leiderdorp en neem ’s ochtends de expresbus naar Schiphol. Nog nooit fout gegaan en gewoon op de OV chipkaart. Les over de betrouwbaarheid van het spoorweg passagiersvervoer al enige tijd geleden geleerd en dat hoogwaardige busvervoer is bijna spoorvervoer te noemen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Schiphol weer bereikbaar per trein, storing voorbij | SpoorPro.nl

Schiphol weer bereikbaar per trein, storing voorbij

Luchthaven Schiphol is maandagochtend lange tijd slecht bereikbaar geweest per trein vanwege een storing nadat afgelopen weekend werkzaamheden plaatsvonden aan het spoorviaduct over de snelweg A4. Daarbij zijn nieuwe sporen aangelegd en aan de bovenleiding gewerkt. Bij het opstarten van het treinverkeer bleek maandagochtend dat de seinen niet goed werkten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

2 reacties op “Schiphol weer bereikbaar per trein, storing voorbij”

Arco Sierts|14.04.15|12:56

“Effe een metrotunnel erbij bouwen” is een bizar dure schijnoplossing voor een tunneltraject dat al vier- resp. zessporig is. Lijkt me een Amsterdams gelegenheidargument voor metroverlenging.

Eringa moet zich een baas tonen en de kwestie van de beschikbaarheid van het Schipholspoor zelf tot halszaak maken. Als ‘em dat lukt (en waarom zou dat niet kunnen?), dan heeft ‘ie keihard laten zien wat z’n toegevoegde waarde als topman is. Dan zal je ook niemand meer horen over salaris of bonus.

Peter Vandermark|19.04.15|15:07

Als ik weer naar huis vlieg dan logeer ik steevast bij familie in Leiderdorp en neem ’s ochtends de expresbus naar Schiphol. Nog nooit fout gegaan en gewoon op de OV chipkaart. Les over de betrouwbaarheid van het spoorweg passagiersvervoer al enige tijd geleden geleerd en dat hoogwaardige busvervoer is bijna spoorvervoer te noemen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Een uitgave van ProMedia Group
ProMedia Group
ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Tel: +31 (0)10-2801000
redactie@spoorpro.nl