Corina de Jongh, Railforum, directeur

‘Mensen uit de sector hebben een passie voor het spoor’

VIDEO – Het gezellige van RailTech is dat iedereen die er rondloopt iets met het spoorvervoer heeft, een bepaalde passie en een bepaald enthousiasme. Dat zei directeur Corina de Jongh van Railforum vorige week op de internationale railbeurs in Utrecht. “Daardoor je hebt al heel snel iets gemeenschappelijks. Als je daarover praat en je praat over vernieuwingen en innovaties dan inspireer je elkaar en dat maakt het leuk.”

“Wat ik heel leuk vind is dat er veel innovatieve bedrijven zijn die de spoorsector weer een stukje verder kunnen brengen. Dat geldt voor duurzame maatregelen of nieuwe materialen waardoor het lichter wordt. Heel inspirerend en gezellig”, aldus De Jongh.

Customer director Alwin van Meeteren van Alstom Transport: “Je ziet het, wat wil je nog meer? Het is gezellig, de markt ontmoet elkaar. Er gebeuren grote dingen in Nederland, dat is belangrijk.”

Bekijk hier de sfeervideo van RailTech:

Ontmoetingsplek

Jean-Paul van Hengstum, Project Office Managing Director van Alstom Transport: “We zitten in een kleine wereld waar iedereen iedereen kent. En dan is het leuk om zo’n ontmoetingsplek te hebben. En dan praat je bij en hoor je waar mensen mee bezig zijn.”

Accountmanager Jan van der Heide van Pilz: “Ik vind het een geslaagde beurs. Veel bekende namen, de relaties, maar ook wel nieuwe namen voor ons dus dat is interessant.” Jan: “We willen de railsector een stukje noviteit en ontwikkeling laten zien. En mensen bewust maken van de nieuwe technologieën die er zijn.”

RailTech 2017

De organisatie van RailTech 2015 kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met 4.500 unieke bezoekers uit 14 verschillende landen. De elfde editie van RailTech vindt plaats op 28, 29 en 30 maart 2017.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Mensen uit de sector hebben een passie voor het spoor’ | SpoorPro.nl
Corina de Jongh, Railforum, directeur

‘Mensen uit de sector hebben een passie voor het spoor’

VIDEO – Het gezellige van RailTech is dat iedereen die er rondloopt iets met het spoorvervoer heeft, een bepaalde passie en een bepaald enthousiasme. Dat zei directeur Corina de Jongh van Railforum vorige week op de internationale railbeurs in Utrecht. “Daardoor je hebt al heel snel iets gemeenschappelijks. Als je daarover praat en je praat over vernieuwingen en innovaties dan inspireer je elkaar en dat maakt het leuk.”

“Wat ik heel leuk vind is dat er veel innovatieve bedrijven zijn die de spoorsector weer een stukje verder kunnen brengen. Dat geldt voor duurzame maatregelen of nieuwe materialen waardoor het lichter wordt. Heel inspirerend en gezellig”, aldus De Jongh.

Customer director Alwin van Meeteren van Alstom Transport: “Je ziet het, wat wil je nog meer? Het is gezellig, de markt ontmoet elkaar. Er gebeuren grote dingen in Nederland, dat is belangrijk.”

Bekijk hier de sfeervideo van RailTech:

Ontmoetingsplek

Jean-Paul van Hengstum, Project Office Managing Director van Alstom Transport: “We zitten in een kleine wereld waar iedereen iedereen kent. En dan is het leuk om zo’n ontmoetingsplek te hebben. En dan praat je bij en hoor je waar mensen mee bezig zijn.”

Accountmanager Jan van der Heide van Pilz: “Ik vind het een geslaagde beurs. Veel bekende namen, de relaties, maar ook wel nieuwe namen voor ons dus dat is interessant.” Jan: “We willen de railsector een stukje noviteit en ontwikkeling laten zien. En mensen bewust maken van de nieuwe technologieën die er zijn.”

RailTech 2017

De organisatie van RailTech 2015 kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met 4.500 unieke bezoekers uit 14 verschillende landen. De elfde editie van RailTech vindt plaats op 28, 29 en 30 maart 2017.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.